Vytal

VYTAL is de meest complete voedingsapp ooit. Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. Calorieën tellen is niet meer nodig!

Nadat ik ben gestopt als WeightWatchers coach en besloot om voor mijzelf te beginnen, ben ik op zoek gegaan naar wat ik mijn cursisten kon gaan aanbieden. Ik wilde een gebruiksvriendelijke app die zowel mijn fysieke coaching op de workshop en mijn online coaching zou ondersteunen. De VYTAL app is hier meer dan geschikt voor en heeft voor mij als coach én voor de cursist veel mogelijkheden beschikbaar.

Maar wat kan ik verwachten van de VYTAL app?

Na een intakegesprek, waar jij je voorkeuren hebt ingevuld (denk aan allergieën, voedingsvoorkeuren, maximale bereidingstijd etc.), stelt de app in samenwerking met mij een persoonlijk menu voor.

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan. Koken was nog nooit zo makkelijk.

Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief voor je klaar of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Er zijn 1600 + recepten beschikbaar waardoor er dus genoeg keuze is! Ook kun je je eigen favorieten maaltijden samenstellen.

Bovendien zet je in een handomdraai je boodschappenlijstje klaar of kun je je boodschappen direct laten thuisbezorgen!

Wil jij gezond afvallen en elke dag lekker eten? Ben je op zoek naar een handige voedingsapp? Dan is VYTAL de voedingsapp die je altijd al zocht.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie en start vandaag nog!

Maar wat kan ik verwachten van de
VYTAL app?